Påmeldingsskjemaet her må fylles ut. https://forms.gle/be4kBoUAipzt26Fx5

Følgende er påmeldt: se i bunnen

Vi ønsker å invitere til dykkertreff i Arendal og Raet nasjonalpark.Treffet starter torsdag 10 september og avsluttes søndag 13 september.Dykking starter torsdag ettermiddag for de som vil ha et testdykk Overnatting blir på Krøgeneslåven

BILDEGALLERI FRA 2019

NYTT i 2020: Vi har nye lokaler for base for all dykking og bespising av lunsj og middag.Kystveien 118B, Arendal.Ca 2 km fra Krøgeneslåven

Depositum for å sikre plass på Kr. 1500,- kan innbetales når en melder seg på her. Restbeløpet må være innbetalt før påmeldingsfristen 1 september.

Treffpris: Kr 3400,- Rabatt på kr 500,- (totalt 2900,- ) for earlybirds som vil melde seg på tidlig og sikre seg plass. Frist for dette er 1 juli – da må hele treffprisen være innbetalt.

Treffprisen dekker overnatting, alle måltider ( frokost, lunsj og middag) Dykking fra båt, luftfylling og Nitrox inkludert

Avmelding etter 1 september : da tilfaller innbetalt beløp Arendal Undervannsklubb da vi har forpliktelser overfor utleier av overnatting.

Betaling fra utlandet: Husk betaling fra utlandet krever kr 50 i gebyr.(som bankene tar) husk å legge det til på innbetaling.

IBAN nummer : NO2105303232550 BIC (SWIFT) : DNBANOKKXXX Bankens adresse som er: DNB, Postboks 1600 Sentrum, 0021 Oslo

Påmelding er endelig når innbetalt beløp er registrert på konto. Første mann til mølla, er du sen med innbetaling kan andre ta plassen din selv om du har satt deltar på event.


Påmeldingsfrist: før 1 september. Kun 15 plasser på dette lille treffet så her kan plassene ryke fort.

Konto for treffavgift: 0530.32.32550 Merk med navnet på deltaker på treff og»dykkertreff» Praktisk info: Kom med fulle flasker torsdag, har du flasker til 2 dykk er det fint. Vi har noen flasker for utleie hvis du ikke har til 2 dykk pr dag. Dette for å spare tid mellom dykkene. Overnatting foregår fordelt på 5 rom med senger. Sengene er ferdig oppredd og hver enkelt får et stort håndkle et lite håndkle og en vaskeklut. Gi beskjed om matallergi. Avmelding etter 31 august : Da tilfaller innbetalt beløp Arendal Undervannsklubb da vi har forpliktelser overfor utleier av overnatting.

Dykkemål:

MS Ofotfjord
Lastebåt som ligger fra 7-21 meters dybde.
http://www.dykkepedia.com/wiki/Ofotfjord

MS Ofotfjord

S/S Cambodia
Dampbåt som ligger på 25-32m
http://www.dykkepedia.com/wiki/Cambodia

D/S Sterling
Passasjerbåt som ligger fra 24 til 29 meter
http://www.dykkepedia.com/wiki/Sterling

Veggdykk ved Store torungen
Veggen starter på 30m og går dypere enn 55m

https://www.facebook.com/geir.eliassen/media_set?set=a.10155619610766472

Dragen
Seilskutevrak ved lille torungen på 37m dybde.
Bunnseksjon igjen men fint dykk og fantastisk natur på vei opp igjen.

Finkelskjær ved Tromlingene
Raet på sitt beste med morenemasse og stein fra istiden sammen med vegger og sand/steinbunn. Flott natur der du kan finne en god del liv.

Flott dykk rundt Torungen

Iona ved Havsøya.
Rester av seilskute som ligger på 34 meters dybde, flott natur med stein, sandbunn med kamskjell og mye liv.

De som ikke vil dykke vrak, men heller vil dykke natur og ta bilder så kan en det. Raet nasjonalpark er fantastisk under vann.

En kan også få leid scooter av klubben og kjøre rundt under vann og nye naturen eller vrakene i nasjonalparken. https://raetnasjonalpark.no/

Erling Svensen kommer og holder foredrag om marinbiologi og viser bilder.Der vil bli mulighet å skaffe seg en eller flere av bøkene hans under treffet.

Video fra treffet i 2019:

Påmeldinger til dykkertreffet 10-13 september

NavnBetalt DepositumBetalt hele treffavgift
Mona TetliexX
Eirik HovlandxX
Niels Astrup MillardXX
Ib SorensonXX (1350)
Henrik ObsenX
Erling SvensenX
Kurt Vegard Myran SommervoldX
Venteliste: