Vi ønsker å invitere til dykkertreff i Arendal og Raet nasjonalpark.Treffet starter fredag 6/9 og avsluttes søndag 8/9. For de som vil komme tidlig fredag vil første dykk å være mulig fra kl 13.00.

Vi kan friste med både vrakdykk og fantastisk natur under vann i nasjonalparken.

Overnatting vil bli på Krøgeneslåven.
Kort vei båtene som frakter dere ut og til luftfylling.
Dykkemål:

MS Ofotfjord – Lastebåt som ligger fra 7-21 meters dybde.

S/S Cambodia – Dampbåt som ligger på 25-32m


D/S Sterling – Passasjerbåt som ligger fra 24 til 29 meter


Veggdykk ved Store torungen

Dragen – Seilskutevrak ved lille torungen på 37m dybde.Bunnseksjon igjen men fint dykk og fantastisk natur på vei opp igjen.

Finkelskjær ved Tromlingene
Raet på sitt beste med morenemasse og stein fra istiden sammen med vegger og sand/steinbunn. Flott natur der du kan finne en god del liv.

Iona ved Havsøya.Rester av seilskute som ligger på 34 meters dybde, flott natur med stein, sandbunn med kamskjell og mye liv.

Treffpris: Kr 1950,-Vipps kan brukes med da kr 1994,- (inkl Vippsavgift)Treffprisen dekker overnatting, frokost lørdag og frokost søndag, pizza lørdag kveld. (gangavstand til Meny, Kiwi, Rema 1000 og Europris) Dykking fra båt og luftfylling.
Nitrox koster ekstra

Påmelding er endelig når innbetalt beløp er registrert på konto. Første mann til mølla, er du sen med innbetaling kan andre ta plassen din selv om du har satt deltar på event. (inkl vippsavgift)Vippsnr: 12973

Påmeldingsfrist: før 1 august. Kun 15 plasser på dette lille treffet så her kan plassene ryke fort.Konto for treffavgift: 0530.32.32550 Merk med navnet på deltaker på treff og»dykkertreff»

Praktisk info: Kom med fulle flasker fredag, har du flasker til 2 dykk er det fint. Vi har noen flasker for utleie hvis du ikke har til 2 dykk pr dag. Dette for å spare tid mellom dykkene.
Overnatting foregår fordelt på 5 rom med senger.Sengene er ferdig oppredd og hver enkelt får et stort håndkle et lite håndkle og en vaskeklut.
Gi beskjed om matallergi.

Avmelding etter 1 august – da tilfaller innbetalt beløp Arendal Undervannsklubb da vi har forpliktelser overfor utleier av overnatting.